LSS-Boende i Helsingborg 14 min · Tänk att jag måste sluta som ett offer för de vidrigaste lögner och förtal, som brukas som vapen i den bubblande häxbrygden av vänskapskorrumption som innesluter snart sagt samtliga med det minsta inflytande här i Helsingborg. Hundratals människor bevittnade hur ett lokalt gäng fascister, vandaliserade min fastighet och förödde alla mina ägodelar, under polisbeskydd. därav följde den psykiatriska diagnosen Paranoia, då jag påstods tro att ett 30-tal medlemmar knutna till Skånepartiet slagit all min egendom sönder och samman, och att mina hallusinationer om min vandaliserade villa vart så kraftiga att alla som körde förbi min fastighet på Västkustvägen 28 i Hasslarp tydligt kunde se mina hallisunationer om den vandaliserade villan. Jag tvingas till ett liv i förnedring och trakasserier på ett av kommunens LSS-boenden sedan dess utifrån denna falska psykiatriska diagnos, och samtliga kamrater i S och V kring Helsingborg, sluter välvilligt upp med den svarthöger som regerar vår stad, och sviker deras offer. Jag är inte ensam om detta slag av politiskt drivna rättsövergrepp där man tar till psykiatrins lakejer att bli kvitt obekväma visselblåsare, Idag är den lovande riksdagskandidaten och fullmäktigeledamoten Carina Sällberg lika osynliggjord och låtsasglömd av stadens rumpslickargäng efter en skenrättegång som i allt måste ha kostat domstoldverket inemot 10 miljoner Carina som var fullkomligt frisk i mentalt hänseende, men en farlig visselblåsare med civillkurage, hämtades framfrör sina tre barn, en tidig morgon i hemmet av en av polisens pikèstyrkor, och fördes iklädd nattlinne och trosor de nära 30 milen upp till en rättspsykiatrisk instutition vid Göteborg för läkarundersökning på begäran av en rådman i vår Tingsrätt. Hon ansågs i beslutet ha vara sjukligt noggrann, och däruppe vid Göteborg skrevs så ett falskt läkarutlåtande att skulle vara så allvrligt psykiskt sjuk, att man förordade sluten rättspsykiatrisk vård med tvångsmedicinering av henne, då hon kränkt en HD reporters heder och ära under sin sjukdom. Hon var enligt alla bekantas bedömning absolut mentalt frisk och höll uppsakattade föredrag samt undervisade som vanligt i sin lärartjänst fram till att hon inhämtades med polis för vård i december, på rättspsyk här i Helsingborg. Men man upptäckte att hon kunde upprätthålla kontakten med omvärlden där, varför denna hedervärda person, som dömts i en skenrättegång förflyttades till högsäkerhets avdelningen på rättspsyk i Växjö, och därmed berövades all kontakt med yttervärlden. Nu är Carina underordnad samma chefsläkere där , som uppdaterade min falska diagnos och levererade ett batteri av lögner om mig under tjänstgöring här i Helsingborg. Inga livstecken har kommit från henne sedan omkring 5:e januari. Jag vill ställa en fråga . Är ni Helsingborgsre från alla partier som så troget slickar makten i ändan, och glatt offrar era dugligaste kamrater, för lite grynvälling i era tiggarskålar från vår härskande svarthögeregim verkligen stolta över er själva, där ni medverkar i vår kommuns ständiga rättshaverier mot obekväma. Som jag nu suttit här skurkaktigt fördömd av vår lokala psykiatri, och totalt övergiven av alla, i långt över 10 år, kan jag medan jag slites ut till kropp och själ genom övergrepp under en långsam avrättning, inte längre hålla käft mot all denna falskhet och förräderi. Vad beträffar den läkare som stadfäste mitt öde år 2011 och som till och med via falska intyganden försökte få mig satt under förvaltare så är han en iransk flykting, ochtroligen ett geni efter en blixtkarriär från taxichaför till chefsläkare för psykiatrin i Helsingborg förbi samtliga kollegor, och som nu efterträtt professorn Sten Levander som chef för rättspsykiatrin i Växjö. Jag vet inte någon annan flykting som lyckats med en så otrolig framgång och jag har lärt känna många högt kvlificerade flyktingar genom åren, och de kommer aldrig ett steg uppåt i vårt svenska samhälle. Ja jag kommer ofelbart att dö som en följd av den vidriga behandlingen, men en sak står klar att vad som aldrig kan dö är domen över er alla fega kräk som svikit era ideal i hopp om drömkarriärer likt den här omnämnde taxichafförens. Jo jag förstår vikten av trofasthet till de styrande, även om ni därvid måste fungera som torterare åt gänget i vårt stadshus, vilka jag inte vill kalla psykopater av hänsyn till dem som lider av den sortens personlighetstörning. – benämningen Svarthöger är passande nog. Men hur kan man vilja medverka i nedmonteringen av sitt eget fosterland via total trolöshet och åsidosättande av alla lagar och vanlig hyfs, plikt och folkvett? Fy Bubblan , för att ta till ett kraftuttryck från an annan avresandefolket. Den kära Astrid Lindgren avskydde sådan som er lika intensivt som jag och Carina Sällberg har gjort.

%d bloggare gillar detta: