Nu är det bara några dagar kvar till julafton

Julen skall vara den stora gemenskapshelgen där man får träffa nära och kära och känna glädje men för väldigtmånga personer med olika funktionsnedsättningar så kan denna högtid bli tvärt om det kan bli som så att man i stället för glädje känner en stor sorg
Många tvingas till ensamhet av våra byråkrater somnekar de den nödvändiga hjälpen man måste ha för att kunna lämna sin bostad men vad byråkraterna som avslår den nödvändiga hjälpen inte tycks förstå att man begår lagbrott när man nekar funktionsnedsatta den nödvändiga hjälpen och detta är inget annat än olaga frihetsberövande och är straffbart man gör sig även skyldig till brott mot europakonventionen artikel3 där det står att ingen får utsättas för grym och omänsklig behandling samt fysisk eller psykisk tortyr så våra byråkrater borde anmälas för dessa brott och det är den enskilde tjänstemanen som skriver under besluten om nekad hjälp man måste anmäla för dessa lagbrott
Men min förhoppning är att ni alla komer att fåen underbar julhelg i nära och käras gemenskap och verkligen få känna mycket glädje
Så nu önskar jag er alla en riktig GOD JUL och ni får sköta om er ordentligt

%d bloggare gillar detta: