Kristdemokraterna och liberalerna saknar trovärdighet i sin funktionhinderpolitik det är tack vare dessa partier jag i dag befinner mig i en sittuation där jag har en egen lägenhet med stöd av LSS 9.9 men som jag inta kan flytta in i då man fortfarande efter en månad då jag godkände bostaden fortfarande inte har beslutat omdennödvändiga anpassningen jag har behovav för att kunna bo där och jag saknar också allhjälp jag måste ha tack vare mina funktionsnedsättningar
Jag har alltsåen färdigmöblerad lägenhetmen kan inte bo iden trots att jag betalarhyra för den så frågan blir kommer anpassningen och den nödvändiga hjälpen attfungera det här året jag tvivlar starkt på det men jag får väl åka till komunalhuset och bosätta mig där och så får manse till att allt fungerar för mig
r

%d bloggare gillar detta: