Jag skäms för mycket för att berätta

Jag skäms för mycket för att berätta om hur mitt liv fungerar när jag inte få den nödvändiga hjälpen jag har behov av för attt jag skall kunna leva ett fungerande liv trots min funktionsnedsättning
Dessa ord får jag höra allt för ofta numera när jag talar med personer om attt skriva ner hur deras liv fungerar utan den absolut nödvändigahjälpen man har behov av på grund av sin funktionsnedsättning
Jag blir så fruktansvärd upprörd när det nu har gott så långt attt funktionsnedsatta skall behöva skämas över hur livet fungerra för dom enbart för att våra byråkrater på alla nivåe struntar i våra stiftade lagar och konventioner samt olika föreskrifter
Faktum är att sverige har förbundit sig att förändra samtliga lagar,föreskrifter samt gamla sedvänjor som förhindrar funktionsnedsatta från att kunna leva ett fungerande liv i full samhällsgemenskaputan tidsbegränsningar detta gäller sedan 2009 i sverige det har man skrivit under på men vägrar att efterleva

Frågan man ställer sig är hur många människoliv är man beredd på att offra enbart på grund av konventions och lagtrots är det 1 eller är det tusentals berätta för oss som det berör så att vivet vad vi har attt vänta oss

%d bloggare gillar detta: