Nya lortsverige breder ut sig allt mera

Sverige håller på att bli ett riktigt lortland för funktionsnedsatta med hjälpbehov kommunerna drar ner på både städning och personlig hygien för personer som har insattsen hemtjänst eller bor i särskillda boenden

Kommunerna låter smutsen gro i både lägenheter och på enskilda personer man tillåter allt mindre tid för både städning och kroppslig hygien

Man tvingar personer att bära blöjor i stället för att ge dom den nödvändiga hjälpen man kan behöva för att uträtta sina behov på toaletten och detta gör att många får svampinfektioner  på grund av att det blir för tätt med blöjor

Skall vi verkligen tillåta detta  med stora lidanden för dom som är beroende av hemtjänstinsatser på grund av olika funktionsnedsättningar

Jag tvivlar mycket starkt att biståndsbedömmarna själva skulle  acceptera att ha det så i sina egna liv så varför skall funktionsnedsatta behöva stå ut med sådan  grym och omänsklig behandling samt denn stora förnedringen att inte få hålla sig ren och bo i en städad miljö

Ni kommunalpolitiker vad tänker ni göra åt det nya lortsverige skall det verkligen få fortsätta att sprida sig ännu mera eller tänker ni göra något konkret åt detta förtryck av funktionsnedsatta som inte klara att själv sköta dessa saker

Följden av denna behandling är att olika sjukdomar breder ut sig och det blir både skabb och löss hos dessa ppersoner som inte får leva ett värdigt liv

 

%d bloggare gillar detta: