Vad skall du göra i midsommar  och vid vilket klockslag skall du göra det?

Vet du redan i  dag vad du skall göra i midsommar och när du skall göra vissa saker exakt på klockslaget

Jag tror nog inte att så många redan i dag vet vad som skall hända i mdsommar men som funktionsnedsatt med ledsagarbehov så måste man redan i dag veta exakt vid vilka tider man kan ha behov av ledsagning

Det har tjänstemänen i Essunga kommun bestämt men jag tvivlar starkt på att dom själva vet vad dom tänker göra i midsommar och vid vilka klockslag som allt skall ske

Jag tror nog att det är många kommuner runt om i landet som har mycket märkliga regler inom sin ledsagarservice och det vore bra om vi kunde få reda på hur det ser ut runt om i landet när det gäller ledsagarverksamhetn

 

%d bloggare gillar detta: