Efter behag

Djur i bur behandlar man efter eget gottfinnande men förhoppningsvis på ett för djuren respektabelt sätt man ger dom mat och vatten samt håller rent och snyggt i buren och gör man inte det så kan man dömmas i domstol och bli fråntagen sina djur

Men när det gäller funktionsnedsatta med stora hjälpbehov så är det inte alls så noga med respekten för sin medmänniska den kan man behandla helt efter eget gottfinnande och förnedra och förtrycka så mycket man vill man behöver inte ens se till attt hålla rent och snyggt och man kan med gott samvete låta sin medmänniska leva i sin egen avföring kortare eller längre tid och man behöver inte ens se till att medmänniskan kan komma någonstans om man inte själv är kapabel attt förflytta sig man får helt enkelt finna sig attt sitta eller ligga där andra finner det vara en bra plats för denna medmänniska

Man kan inte ens dömmas i domstol för den mycket grymma och förnedrande behandlingen man utsätter sin medmänniska för utan man får i stället beröm för sina förnedrande handlingar av våra förvvaltningsdomstolar och våra folkvalda politiker

Är det verkligen ett sådant samhälle vi vill ha där all respekt för sina medmänniskors väl och ve saknar betydelse

 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: