Så är det nu återigen PÅSK en helg där man brukar träffa varandra för attt umgås på ett trevligt sätt men hur många är det inte som av myndighetsverige tvingas att tacka nej till en sådan social samvaro enbart på grund av att man som funktionsnedsatt inte får den nödvändiga hjälpen man har behov av för attt kunna lämna sin egen bostad utan tvingas till social isolering för tyvärr förekomer detta i dagens sverige 2017   trots att sverige redan 2007 undertecknade konventionen om mänskliga rättighheter för funktionsnedsatta personer och som sverige är bunden attt efterleva sedan 2009-01-14 i och med attt man har ratificerat konventionen så vi har fortfarande inte rätt till våra mänskliga rättigheter som man har lovat oss

Om du som läser detta och inte får komma ut berätta för oss alla andra så att vi får reda på det det är viktigt

%d bloggare gillar detta: