22 mars 2015 blir det nyval till riksdagen

 

Nu när det blir ett nyval nästa  år så måste vi alla hjälpas åt att påverka det parti vi tänker stödja så att dom ser till att konventionen om mänskliga rättigheter för funktionsnedsatta  verkligen kommer att implementeras i den svenska lagstiftningen så att vi me en funktionsnedsättning får våra mänskliga rättigheter tillgodosedda så att vi får leva ett fullvärdigt liv i full samhällsgemenskap  precis  som den övvriga befolkningen har rätt till

Samt att se till att vi får bort alla förnedrande och intigriteskänsliga frågor om våra liv när vi ansöker om ren praktisk hjälp vi behöver på grund av våra funktionsnedsättningar

Så oavsett vilket parti du tänker stödja sp å är det mycket viktigt att du påverkar det partiet i vår riktning så att vi kanbli fullvärdiga medborgare i landet sverige

 

 

%d bloggare gillar detta: