Stoppa kommunernas möjlighet till tvångsförflyttningar av funktionsnedsatta

 

Sveriges kommuner använder sig av tvångsförflyttniingar av funktionsnedsatta personer med hänvisning till ekonomin

Men vilka andra än funktionsnedsatta tvingas att flytta från sin bostad  utan att själv villja göra det

Jag tror inte att dom kommunala tjänstemännen och kommunpolitikerna själva skulle acceptera en ren tvångsförflyttning  om man försökte sig på detta så skulle det bli ett riktigt ramaskri  och man skulle  nog förklara krig mot ett sådant system

Så varför skall man då tvinga funktionsnedsatta att flytta mot sin egen villja och tvångsförflyttningarna strider klart mot FN konventionen om mänskliga rättigheter för funktionsnedsatta som sverige har både skrivit under och ratificerat och därmed förbundit sig att implementera den i den svenska lagstiftningen men det nekar regeringen att göra

 

%d bloggare gillar detta: