Är vi verkligen så farliga och hemska att vi måste låsas in?

 

Är vi funktionsnedsatta med assistansbehov av olika slag på grund av vår funktionsnedsättning verkligen så farliga och hemska att vi måste skilljas från den övriga befolkningen genom att låsas in i våra bostäde?r

Kan det varra som så att vi bär på någon farlig och mycket smittsam sjukdom som inte går att göra något åt eller vad beror det på att vi inmte tillåts att vara med i samhällsgemenskapen och kunna vara en naturlig del av samhället?

För det kan väl inte vara så enkelt som attt man av ren illvillja inte vill att funktionsnedsatta med  olika former av assistansbehov  skall få vistas i samhället och vara ett störandde moment

Något fel är det i alla fall eftersom man är så noga med att inte tillåta oss få vara med i samhällsgemenskapen

%d bloggare gillar detta: