Kommunen säger att du har inte rätt till ett fungerande socialt liv

 

När kommunen lämnar avslag på insatser enligt SoL eller LSS så säger kommunen samtidigt att du har inte rätt att ha ett fungerande socialt liv på grund av att du har en funktionsnedsättning

Man bryter inte bara mot landets lagar man struntar också i att sverige har undertecknat och ratificerat konventionen om mänskliga rättigheter för funktionsnedsatta och därmed förbundit sig att förändra samtliga lagar-föreskrifter och sedvänjor som förhindrar oss att få ha ett fungerande socialt liv i full samhällsgemenskap

Man säger samtidigt att du är mindre värd som människa på grund av din funktionsnedsättning vilket inte bara är diskriminerande utan det är att trycka ner dig bara för att du råkar ha en funktionsnedsättning

Var är etiken och moralen samt empatin  och solidariteten gentemot din medmänniska och vill du själv bli behandlad på ett sådant sätt

Du som lämnar avslaget tänk på att du själv kan hamna i samma situation inom en hundradelssekund

%d bloggare gillar detta: