Allt är tillåtet för att förhindra funktionsnedsatta från att kunna leva ett värdigt liv

Myndighetsverige gör precis allt för att förhindra att personer med stora och varaktiga funktionsnedsättningar inte skall få leva ett fullvärdigt liv i full samhällsgemenskap precis som majoriteten av befolkningen har rätt tillExempel på åtgärder som förhindrar oss från ett fullvärdigt liv är:

Förnedring

Förtryck

Husarest

Ljuga

Tvångsförflyttning

Undanhållande av fakta

Man använder sig i regel av dom flesta knep man kan komma på och uppfinningsrikedomen är enorm man för ett regelrätt krig mot vår existens

Det värsta är att tystnaden är så kompakt från alla håll varken media eller funktionshinderörelsen ställer till med några stora ovationer för att förhindra detta stora förtryck mot en del av befolkningen Det verkar vara helt i sin ordning att man förtrycker andra personer så länge man inte själv blir drabbad av förtrycket

 

 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: