Tack sveriges riksdag för ert icke agerande

 

Vill tacka sveriges riksdag nu när ni går ut på er sommarledighet och hoppas att ni får en riktig skön sommar med mycket sol och värme

Hoppas att ni verkligen kan njuta av detta med en skön sommar och att ni verkligen käner riktigt nöjda genom att ni inte har agerat så att flera tusen personer med en funktionsnedsättning får sitta helt isolerade och inte får samma möjligheter som ni alla i riksdagen att kunna vara ute i den sköna sommaren

Ni borde verkligen fundera över varför vi med en funktionsneddsättning som gör osss helt beroende av andra personer för att kunna lämna våra bostäder inte skall få göra detta trots att vi har lag som föreskriver att vi har den rätten

Ni låter genom ert icke agerande myndighetsverige bryta motbåde grundlagen och LSS lagen samt konventione om mänskliga rättighete för funktionsnedsatta

 

%d bloggare gillar detta: