Dödstraffär förbjudet enligt sveriges grundlag men inte för blinda rullstolsburna

 

Högsta förvaltningsdomstolen anser att blinda personer som är rullstolsburna inte har behov av assistans för att förflytta sig någonstans trots att man är lika hjälplös som spädbarnet i sin barnvagn när det gäller möjligheten att kunna förflytta sig

Alla domstolsbeslut skall vara fattade på sakliga grunder men inte ens med den vildaste fantasi kan man påstå att beslutet att blinda rullstolsburna inmte har behov av assistans för att kunna förflytta sig är fattatpå sakliga grunder

 

Blind i rullstol har enligt deras beslut inte ens rätt att få sina grundläggande behov tillgodosedda vi har med andra ord inte rätt att existera då vi inte ens har rätt att lämna sängen för att kunna gå på toaletten eller komma till matbordet för att kunna få i sig den nödvändiga födan man måste ha för att överleva som människa

Så min slutsats blir att jag som både är blind och rullstolsburen inte har rätt att leva i sverige som kallar sig för ett demokratiskt lan

 

Sven Aivert

%d bloggare gillar detta: