Polis och åklagarämbetet utrede inte lagbrott

 

Varken polisen eller åklagarämbetet utreder brott som  begås mot funktionmsnedsatta även om brotten finns med i brottsbalken

Vi har sedan 2009-01-14 en konvention om mänskliga rättigheter  för funktionsnedsatta som sverige är juridiskt bundenatt följa och brott mot denna konvention skall utredas av polisen och åklagarämbetet men domstruntar i detta och avskriver direkt dom anmälningar man gör mot kommunerna och försäkringskassan samt förvaltningsrätterna även om brottet finns med i brottsbalken i sveriges lagar

 

Detta visar på vilket motstånd det finns  i sveriges myndigheter mot att funktionsnedsatta skall få leva  ett fullvärdigt  liv och få ha ett fullt medborgarskap i landet sverige som kallar sig en rättstat

 

 

%d bloggare gillar detta: