Din godtycklighet är vårt fängelse

Din godtycklighet som biståndsbedömmare  sätter oss funktionsnedsatta som behöver hjälp att förflytta oss i både bostäderna och utanför bostaden  i fängsligt förvar i våra bostäder och ni påstår att ni enbart följer lagen  men att ni begår brott mot rättegångsbalken är  inget som bekymmrar er

Ni har inte heller något stöd i vare sig vår rättihghetslag LSS eller socialtjänstlagen eller konventionen om mänskliga rättigheter för funktionshindrade som ni är juridiskt bundna att efterleva men ändå så  frihetsberövar ni oss helt godtyckliggt efter era egna tyckanden

Men det är inte det värsta det är att ni  förvanskar sanningen och utelämmnar det som finns dokumenterat i inlämnade handlingar

Att sedan dom rättsvårdande myndigheternagår på erat dribblande och förvanskande är också detta mycket anmärkningsvärt för om ni enbart höll er till klara fakta och verkligen fööljde lagarna och dess intentione samt dom konventioner  som är ratificerade så skulle vi inte  ha detttta samhälle med en massa  personer satta i husarest  utan vi skulle ha ett mycket bra samhälle där även dom funktionshindrade  fick vara fullt delaktiga i samhället och detta skulle gynna hela samhällsekonomin på ett mycket positivt sätt och mindre arbetslöshet

%d bloggare gillar detta: