Viktig information till alla politiker

Tiden då vi funkisar bara satt och önskade och bad till er politiker om att vi skulle ges tillstånd att bara få leva är sedan längesedan förbi. Jag vet att det i riksdagen ännu sitter några riktigt gamla uvar som tycker att vi fortfarande ska bete oss som tacksamma ynkliga offer och till er vill jag bara säga; AVGÅ! Er tid är ute och ni måste börja inse detta också. Det går inte längre att bete sig som ni gjorde ända fram till nu. I stället för att det är vi med erkända hjälpbehov som ska jagas borde det i stället vara ni som ska ut i kylan och in på undermåliga äldreboenden med dålig mat, bristande eller ingen sjukvård, aldrig få gå ut etc. Först då kommer jag att känna att rättvisa skipats! För så här är det: Alla vi med LSS-behov kräver att ni politiker börjar följa er egna lagstiftning och det omgående, dvs före valet 2014, och ser till så att Sverige följer FNs deklaration om de mänskliga rättigheterna, artikel 4. LSS-lagen är en rättighetslag och vi kräver att den ska följas. Det är inte sant att LSS är ekonomiskt tärande för staten. Gör en total ekonomisk beräkning och ni finner att den/vi faktiskt är lönande för staten. Det är oerhört viktigt att sanningen beskrivs så att inte befolkningen manipuleras med lögner. Det som sker idag är skamligt och genant för ett s k demokratiskt land som Sverige. Skulle det vara så illa att ni übergamla och förstockade politikerskämt ändå inte frivilligt vill avgå, till förmån för alla oss som bara vill få vår lagliga rätt tillgodosedd, ja då ska vi se till att ni i nästa val inte blir omvalda och om möjligt inte heller får tillgodose er den vanligtvis extra feta pensionen. För den har ni baske mig då inte förtjänat! Om ni tycker jag verkar hård, kall och känslolös, tänk då bara en minut eller två på vilken föraktande hållning ni själva har till oss! Vi som har lagen på vår sida. Vi som tvingas utstå extremt förnedrande, kränkande, vidriga myndighetskontroller som inte ens existerar på de största högriskfängelsena. Vi som döms till långa helveteskval på långvårdsavdelningar, bara för att ni vägrar följa en internationell och godkänd lagstiftning! Vem är det nu som är hård, kall och skoningslös, eller är det fortfarande svårt att svälja den bittra sanningskalken? NEJ, jag har tiggt och bett färdigt! JAG SKA HA MINA LAGLSTADGADE RÄTTIGHETER TILLGODOSEDDA NU!

Stig Olsson

http://cyberliv.se/

 

%d bloggare gillar detta: