Vi hoppas att du vill stödja oss i kampen för en personlig assistans som genomsyras av respekt för individens integritet, självbestämmande och valfrihet. En reform som är förankrad i 2000-talet och handikapprörelsens värderingar. Utformad utifrån en helhetssyn för att ge individen möjlighet att själv bygga och ta ansvar för sitt liv.

Om vi skall nå framgång behöver vi ditt engagemang och stöd. Med en stark opinion från handikapprörelsen, allmänheten, näringslivet, folkrörelsen och alla andra som känner att detta är en viktig fråga ökar våra möjligheter att politiker och beslutsfattare tar sig tid att lyssna. …

Först när vi blir tillräckligt många som samlas och ifrågasätter det som är fel uppstår den kraft som kan skapa förändring, Vår målmedvetenhet och gemensamma styrka kan tillsammans med nödvändig uppmärksamhet i media vara det som krävs för att skaka om de som har makten.

”För oss är det självklart att samhället inte får fortsätta tvinga människor att anpassa sig till lagen. Vi vill anpassa lagen till de unika människor som lever i samhället!”

Vill du vara med oss och förändra lagstiftningen kring personlig assistans till 2000-talet? Anslut dig då till gruppen och uppmana alla du känner och träffar i din vardag att gå med här!
Vi har en namninsamling och vill du stödja oss är det bara att skriva under namninsamling som finns länkad högst upp i texten här på sidan. Målsättningen är att denna grupp och vår namninsamling skall växa sig så stor och samla så många namn att vi kan göra skillnad och verkligen sätta press på det politiska systemet.

 

Mikael Andersson

 

https://www.facebook.com/#!/groups/531589640236694/

%d bloggare gillar detta: