Upplands-VBro kommuns hemtjänst är undermålig

Hemtjänsten i Upplands-Bro kommun har mycket stora brister i sitt utförande till hemtjänstagarna
Framförallt så är språkkunskaperna i svenska mycket undermåliga personalen förstår inte svenska eller kan utrycka sigg på svenska
Denna stora brist i det svenska språket är mycket farlig då man skall hjälpa personer i sina hem med en mängd olika göremål och då är språket en av dom viktigaste delarna så att det inte blir några missförstånd
Det är inte bara personalen som kommer hem till oss utan även den personal som tar emot när man larmar vid olika hjälpbehov

Även tidspassningen kan bli mycket bättre
Vi får inte heller glömma bortpersonalens förutsättningar för att kunna utföra ett bra arbete i våra hem som det är i dagsläget så är personalstyrkan för liten i förhållande till antalet hjälptagare vilket gör att personalen utsätts för ständig stress för att hina med det som skall utföras hos hjälptagarna och det drabbar i slutändan oss hjälptagare på ettt för oss ofördömligt sättgenom att även vi blir stressade helt i onödan

%d bloggare gillar detta: