Nu är det snart Jul och ett helt nytt år

Nu närmar sig julen med stormsteg och det skall vara en glad högtid bland nära och kära men hur många kommer inte att tvingas fira julen i insamhet och förnedring med psykisk tortyr på grund av att man råkar ha en eller flera funktionsnedsättningar
Vi har lagar som faktiskt ger oss rätt att kunna fira julen med nära och kära och må bra men det bryr man sig inte om från kommunernas socialförvaltningar utan man bryter medvetet mot lagar och föreskrifter för att vi med funktionsnedsättningar inte skall få våra faktiska hjälpbehovvi har laglig rättt till

Det nya året 2019 är nu snart här och det året skall fyllas med ett bra innehåll och vår förhoppning är att 2019 blir det år när sveriges myndigheter verkligen kommer att leva upp till våra mänskliga rättigheter och ge oss vår rätt till ett fullt fungerande liv i full samhällsgemenskap utifrån våra egna förutsättningar där vi helt själva får bestämma över hur vi vill leva våra liv och att vifår all den nödvändiga hjälpen vihar laglig rätt till
Nu önskar vi er alla en riktig GOD JUL så god denu kan bli med alla begränsningar från byråkratsverige
Och vi hoppas att ni alla komme att skriva under vår namninsamling för vår rätt till detfungerande livet
Sköt om er och gör så gott ni kan för att er JUL och NYÅR skall bli så bra den bara kan så hörs vi nästa år med nya krafter för vår kamp för ett fungerande liv med alla våra mänskliga rättigheter

%d bloggare gillar detta: