Mänskliga rättigheter ett kontroversiellt ämne för vissa

Att man påvisar brott mot konventionen om mänskliga rättigheter för funktionsnedsatta (CRPD) och europakonventionen om mänskliga rättigheter är tydligen en nagel i ögat för vissa personer  eftersom dom anmäler sådana inlägg somskräppost och spam så måsta dom anse att denna information inte skall få spridas hur om helst

Man försöker också kapa konton  på sociala medier allt i försök att stoppa  den viktiga informationen om hur landet sverige behandlar sina funktionsnedsatta personer genom ständiga brott motgällande lagar och undertecknade internationella konventioner och fördrag

Så det är viktigt att vi alla hjälps åt att påvisa alla dom brott som funktionsnedsatta dagligen utsätts för av sveriges myndigheter

%d bloggare gillar detta: