Byråkraternas högborg finns   i stockholms läns landsting där man inte bryr sig om den enskillde indiividen

Jag har en hörselnedsättning och är samtidigt blind och rullstolsburen så jag måste alltid ha hjälp av en annan person som kör mig i permobilen

Problemet jag har är att jag och ledsagaren har myckett svårt att kommunicera när vi äär ute och rör på oss så jaghar ett behov av ett interkomsystem för att kunna ha en fungerande kommunikation

Jag sitter i stolen och ledsagaren går rakt bakom mig och kör stolen

Jag är uträdd av hörsehabliteringen på Rosenlund i stockholm som är till för att lösa sådana här problem men eftersom det inte ingår i det upphandlade sortimentet så vägra dom mig att få den nödvändiga hjälpen fast dom mycket väl kan skriva ut det som enskillt hjälpmedel men dom hänvisar mig till arbetsterapin som ingte får förskriva det enlig Komsyn i stockholm

Kom syn själva vägra också att förskriva det nödvändiga hjälpmedlet jag har behov av och dom hänvisar till att jag först måste gå via en logoped men för att kunna komma till en logoped så måste jag först besöka en husläkare för att få en remiss till en logoped som skall utreda behovet som redan är uträtt

Att det enbart handlar om ett hörselproblem bryr sig inte byråkraterna sig om

%d bloggare gillar detta: