Till regeringen !

Regeringens Funktionshinderpolitik är ju funkofob Nu larmar FK om att Assistenten är hotad . Trots att Sveriges ekonomi är god så låter ni det ske och tillsammans med förslaget om försämningar i vårdbbidraget och handikappersättningen och att ni gör oss hemlösa genom hyrestaket i en tid då det inte finns billiga lägenheter. NU MÅSTE NI BACKA Annas väntar en katastrof Hur kan ha mage att ens diskutera ytterligare neddragningar i vår inkomst . . Å ena sidan säger ni att det inte går att leva på en lön under 15 000 och andra sidan vill ni sänka ersättningen för personer som lever på 6 800 efter skatt + bostadstilägget på max 4 650 (2016) Varför har Sverige en så funkofob funktionshinderpolitik. Notera att handikappersättningen kommer ovanpå och ska täcka merkostnader man har som funktionsnedsatt. som mediciner och hjälpmedel. Inte ens under finanskrisen på 1990 talet så sänkte man levnadsstandarden för personer med funktionsvariaton så som denna regeringen gör under en högkonjunktur. TÄNK OM OCH INSE ALLVARET.

 

Sven Peter Sörensson

 

 

%d bloggare gillar detta: