Tjänstemän utan formell läkarutbildning vet bättre än utbildade läkare

 

Kommunala tjänstemän utan formell läkarutbildning eller annan sjukvårdsutbildning anser sig veta bättre än vad professionen inom dom olika verksamheterna vet

Det märks särskillt när man har kommit upp i åren men ändå inte har uppnått pensionsåldernan65 år och man ansöker om insatser via LSS lagen på grund av att man råkarha fått en eller flera funktionsnedsättningar då spelar det ingen roll vad läkarvetenskapen eller andra professioner inom sjukvårdsapparaten anser för dom kommunala tjänstemännen vet alltid bättre

Våra förvaltningsdomstolar stödjer dessutomdena rättsvidriga behandlingen vi utsätts för och går i dom allra flesta fallen helt på vad kommunala tjänstemänen anser även om det går emot gällande lagstiftning och dess intentioner och på detta sättet utsätts vi som enskilda med hjälpbehov för grym och omänsklig behandling samt både fysisk och psykisk tortyrb trots att det står i strid mot både vår grundlag och eururopakonventionen samt konventionen om mänskliga rättigheter för funktionsnedsatta personer

 

%d bloggare gillar detta: