Vem i hela sverige kan man lita på?

Den frågan ställer man sig onekligen som funktionsnedsatt med stora hjälpbehov på grund av sina funktionsnedsättningar

För vi alla som har hjälpbehov kan klart konstatera att i dagsläget så finns det faktiskt ingen från våra myndigheter som verkligen ser till att vi får den nödvändiga hjälpen vi faktiskt har rätt till enligt våra nationella lagar sam konventionen om mänskliga rättigheter för funktionsnedsatta somsverige har både undertecknat och ratificerat

Alla instanser allt från regeringen,riksdagen ,kommuner,landsting samt försäkringskassan och slutligen förvaltningsrättsystemet påstår att vi följer våra lagar men vi som läser lagtexterna känner inte igen lagtexterna i dom domar som kommer och fråntar oss våra lagliga rättigheter till den fulla samhällsgemenskapen och som i stället låser in oss ivåra bostäder i stället för den frihet vi faktiskt har rätt till

Redan för 10 år sedan undertecknad Sverige en förbindelse där man lovade att man skulle förändra samtliga lagar,föreskrifter samt gamla sedvänjor som förhindra oss från det fulla deltagande i samhället men vad som har hänt är att man i stället försvårar vårt fulla deltagande dag för dag och i dagsläget skall vi vara glada om vi får existera över huvud taget

Så frågan kvarstår vem i hela Sverige kan vi lita på för att få våra rättigheter

%d bloggare gillar detta: