Har vi verkligen inte rätt att existera i dagens samhälle

 

Vi med funktionsnedsättningar med stora hjälpbehov  har i dagens sverige inget som helst existensberättigande enligt våra politiker och andra makthavare

Politiker och tjänstemänen samt andra makthavare det är nu verkligen hög tid att ni talar klarspråk och säger som det verkligenär nämligen attt ni kostar samhället alldeles för mycket  enligt er egenåsikt

Ni måste sluta upp och och verkligen berätta med klarspråk hur vi skall ha det har vi inget existensberättigande enligt er åsikt så måste ni också säga det rent ut och inte stå och svamla om alllas lika värde och allas lika rätt när ni i alla fall inte menar det

För omni verkligen på fullt allvar menar attt vi har rätt till ett fungerande liv i full samhälsgemenskap precis som ni själva anser er att ha så måste ni också se till  att även vi får denna rätt fullt ut  på samtliga områden

Ni kan inte mena att alla har  lika värde om ni inte också i praktiken  ser till att  dom nödvändiga resurserna finns

Så snälla sluta nu upp med ert hyckleri och tala i riktit klarspråk så att vi verkligen fårveta vad som gäller i dagens sverige så att vi inte tvingas in i falska förhoppnigar om att få leva ett värdigt liv i full samhällsgemenskap som ni försöker  inbilla oss att vi redan har

 

 

%d bloggare gillar detta: