Alla kommuninvånare i Upplands-Bro kommun vill vara med men alla får inte vara med

 

 

 

 

Gång på gång kan vi konstatera att våra folkvalda politiker inte vill att vi med rörelsenedsättningar som kräver att vi annvänder rullstol med vårdarstyrning skall ha samma rätt som alla andra att kunna förflytta oss i samhället och kunna deltaga i olika verksamheter som kommunen styr över

Man vägrar konsekvent att göraverksamheterna fullt tillgängliga trots att vi har en lag som myket klart säger attt alla platser dit allmänheten äger tillträde till skall vara fullt tillgängliga även för funktionsnedsatta personer

Det senaste inslaget som stänger oss ute är den nya dagverksamheten för dementa på Kvistaberg alltså en verksamhet som riktar sig speciellt till funktionsnedsatta personer så enligt kommunens synsätt så kan man inta vara både dement och rörelsenedsatt som kräver rullstol med vårdarstyrning

Kommunens ledning visar med all tydlighet attt personer med rörelsenedsättningar inte är välkomma i vår kommun vilket är en mycket märklig inställning till kommunens invånare

 

 

%d bloggare gillar detta: