Så skriver vi anno 2017 och man undrar över hur detta år kommer att bli och då framförallt för osss med funktionsnedsättningar

Kommer myndighetssverige till sans och slutar upp med att på allla sätt förnekka oss vår självklarar rätt till den fulla samhällsgemenskapen utan en massa märkliga tjänstemanna begränsningar av våra liv och våra möjligheter till att få leva som alla andra

Men tyvärr så lär det nog inte bli några som helst förbättringar för oss utan myndighetssverige kommer nog att intenfisera sinkamp för att vi med funktionsnedsättningar somgör oss hjälpberoende att vi skall flytta in i reservat där den så kallade fina världen slipper se och höra oss och på detta sätt slipper att bli påminda on hur livet kan försämras inom en tusendels sekund

Omvi skall undvika denna utcveckling så måste vi med funktionsnedsättningar som kräver hjälpbehov bli mycket mera högljudda så attt vi syns och hörs över allt så att byråkraterna inte törs försämra våra möjligheter till ettt liv i full samhällsgemenskkap och full frihet precis som sverige har förbundit sig i dom internationella konventionerna som man har undertecknat

Så vi måste nu agera fort och min förhoppning är attt alla som stödjer vår kamp för ettt liv i full samhällsgemenskap reser sig upp ur bekvämlighetns soffor och kommer ut på gator och torg och hjälper oss attt skrika högt eller genom olika insändare i media

 

%d bloggare gillar detta: