Sodexo vägra anpassning
Sodexo hjälpmedelscentral i Rissne vägra mig anpassning av min permobil jag har en funktionsnedsättning som gör att jag inte kan ha vanliga skor på fötterna
Jag talade då med min arbetsterapeut och att jag har behov av en skyddande kant som gör att jag inte får tårna klämda i vissa lägen men sodexo vägrar att göra detta dom anser att det räcker med att förlänga fotplattorna vilket det inte gör för att skyddafötterna när man kör emot ock under vissa kanter
Till saken hör också att jag inte själv kan köra permobilen på grund av att jag inte ser och har därför en ledsagare som går bakom mig och kör stolen och kan missa det där att köra in i saker som skadar mina fötter då det är svårt att se hindren
Man har som funktionsnedsatt som vanligt ingen tala för andra anser att dom vet bättre än vad man själv vet

%d bloggare gillar detta: