Genomförandeplaner en onödigt byråkratisk sak

 

Man har en så kallade genomförandeplan inom omsorgsverksamheterna för den enskilde men dom saknar igentligen betydelse och skapar mera problem än dom gör nytta

Varför kan man inte längre använda sig av rent sunt förnuft och göra en konsekvensanalys av det man tänker göra

I dagsläget kan man ju inte ens få en extra kopp kaffe eller annan dryck om man skull känna behov av det för om man vill ha något annat än det som står i den så kallade genomförande planen så skall en massa personer utreda om detta kan beviljas och man hunner avlida innan man eventuellt kan få något extra

 

Så jag anser att det nu är hög tid att man tar bort dessa genomförandeplaner och kraftigt minskar ner på alla byråkratiska högst märkliga regler och använder sig av rent sunt förnuft och ser oss som människor i stället för etttobjekt somman kan behandla efter eget gottfinnande

 

%d bloggare gillar detta: