30 november är det dags att se om allas lika värde och allas lika rätt gäller i Upplands-Bro kommun

 

Den 30 november skall kommunfullmäktige behandla mitt medborgarförslag om införande av obegränsad ledsagarservice för oss med funktionsnedsättning somgör att vi har behov av ledsagarservice för att kunna få leva ett aktivt liv

Men den stora frågan är nu hur kommer kommunfullmäktige att göra kommer dom verkligen att bestämma sig för attt leva upp till allas lika värde och allas lika rätt eller kommer dom att även i fortsättningen vara för att begränsa våra möjligheter till ettt aktivt liv

Du som anser attt även vi med ledsagarbehov har rätt att leva ett aktivt liv utan begränsningar i form av begränsade antal ledsagartimmar skriv till våra politiker och se till attt domröstar rätt så att vi verklien slipper ifrån vår husarest och får möjlighet att kunna leva ett fungerande socialt liv precis som ni utan ledsagarbehov kan göra

Både Laholm och Jönköping har infört obegränsad ledsagarhjälp så det finns kommuner som lever upp till allas lika värde och allas lika rätt i detta avseende

 

Sven Aivert

 

 

 

%d bloggare gillar detta: