Gästskribenter sökes till vår hemsida

 

Du som gillar att skriva krönikor och debattartiklar inom funktionshinderpolitiken hör gärna av dig till oss så att vi får en levande debatt på vår hemsida om hur funktionshinderpolitiken fungerar i dagens sverige

Du skall utgå från konventionen om mänskliga rättigheter för funktionsnedsatta som sverige har både undertecknat och ratificerat och som skall gälla i sverige sedan 2009-01-14

Konventionen finns att ladda ner på vår hemsida

Du får inget betalt för dina inlägg då vi saknar alla ekonomiska förutsättningar för att kunna betala för inlägg

Marschen är en människorättsrörelse för våra mänskliga rättigheter

 

Marschen för funktionshindrades mänskliga rättigheter är en webb baserad medborgarättsrölse som har som mål att arbeta på bred front för att funktionshindrade skall få sina mänskliga rättigheter enl FN konventionen  om mänskliga rättigheter för funktionshindrade  tillgodosedda fullt ut enligt dom artiklarna som finns i konventionen och få leva  ett fullvärdigt liv i full samhällsgemenskap precis som den övriga befolkning har rätt till.

För att vi skall kunna bli en stark människorättsrörelse är ditt stöd mycket viktigt

Epost

(mffmr@tele2.se)

 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: