Vi överutnyttjar våra liv enligt regeringen

 

Regeringen med Åsa Regner i spetsen påstår att det finns en massa överutnyttjande av den personliga assistansen men i praktiken så menar hon att  alla vi som har behov av praktisk hjälp för att våra liv som funktionsnedsatta skall fungera i praktiken  överutnyttjar våra liv

Men hur överutnyttjar man livet egentligen lägger man sig ner och dör vissa timmar  minuter och sekunder och kommer det sedan någon som  väcker upp oss ur döden så att vi får leva en utstakad tid igen och därefter åter skal dö igen blir detta inte lite väl byråkratiskt och vilka skal bestämma över hur lång tid vi får vara levande och hur lång tid vi skal vara döda varje dygn

Det vore onekligen  bra om vi kunde få ett svar på hur man verkligen ser på oss med stora hjälpbehov på grund av våra funktionsnedsättningar och på vilket sätt vi överutnyttjar våra egna liv

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

%d bloggare gillar detta: