Att ständigt behöva tacka nej
I går lördag var jag bjuden på 70 årig födelsedagsfest i göteborg och få möjlighet att få träffa personer jag inte har träffat på flera år
Men som vanligt så blev jag tvungen att tacka nej til detta tillfälle att få träffa gamla vänner och bekanta enbart för att Upplands-Bro kommuns enhetschef inom funktionshinderoomsorgen inte anser att jag skall få mina lagliga rättigheter till den assistans som jag är i behov av på grund av mina funktionsnedsättningar(blind och rullstolsburen med muskelsvaghet)
Att ständigt behöva tacka nej till tillfällen till socialgemenskap är mycket förnedrande och gör att man mår mycket sämre än nödvändigt
Men sådana saker bryr sig inte kommunens socialförvaltning eller socialnämd sig om villket visar på en mycket skrämmande syn på sina kommuninvånare med funktionsnedsättningar

%d bloggare gillar detta: