Vi är inga maskiner utan vi är levande människor

 

Funktionsnedsatta med hjälpbehov är inga maskiner som man kan sätta på och slå av när man själv känner för det vi är faktiskt levande människor med normala känslor och behov precis som alla andra utan en funktionsnedsättning

Men myndighettsverige behandlar oss precis som om vi är maskiner och inte har några som helst känslor eller behov av att kunna fungera som alla andra människor med ett fungerande socialt liv

Myndighetsverige håller i stället på med en massa tvångsåtgärder som skulle få andra att kräva deras huvud på ett silverfat

Så sluta upp att betrakta oss som maskiner och se oss i stället som dom människor vi är och ge oss den nödvändiga hjälpen vi har behov av för det är i slutändan samhällsekonomiskt lönsamt samt skapar en massa arbetstillfällen

Vi kräver nu att ni respekterar våra mänskliga rättigheter i enlighet med den konvention om mänskliga rättigheter för funktionsnedsatta som sverige har ratificerat och förbundit sig att efterleva fullt ut

 

 

%d bloggare gillar detta: