Du ger mig en massa vackra ordoch fagra löften om min rätt till livet

 

Du ger mig en massa vackra och ord och fagra löften och lovar mig att jag har rätt att få leva som alla andra i samhället som inte har en funktionsnedsättning men det är också bara ord och ger mig inte den rätten du lovar mig

Jag som är både blind och rullstolsburen och har behov av assistans för dom flesta sakerna jag som människa behöver göra får inte dom rättigheterna som du säger att jag har rätt till enligt lagarna

Du menar med andra ord absolut inget alls med alla dina löften och vackra ord om min rätt att få leva som alla andra utan en funktionsnedsättning

Så varför skall jag som samhällsmedborgare tro på dig när du i alla fall inget menar med dina vackra ord och löften?

Är det inte ärligare att säga som det är att vi med en funktionsnedsättning som gör oss helt beroende av andra personerför att kunna fungera i livets olika skeenden inte har rätt att få leva som alla

andra

Så alla kommunpolitiker och kommunala tjänstemän det är nu hög tid för er att infria era löften och vackra ord och kom ihåg att ni är till för oss och inte vi för eran skull ni har era arbeten enbart på grund av oss kommuninvånare och utan oss skulle ni vara arbetslösa

 

 

%d bloggare gillar detta: