Lagarna klara och tydliga  men inte tolkarna av lagen

 

Vi har flera lagar som mycket klart och tydligt säger att funktionsnedsatta har rätt att få den hjälp och stöd som är nödvändigt för att man skall kunna leva som alla andra utan funktionsnedsättningar

Men sedan har vi dessa tjänstemän som inte kan läsa och i ställetgör allt dom kan komma på för att förneka oss den nödvändiga hjälpen vi behöver för att kunna leva som alla andra utan en funktionsnedsättning

Och dessa tjänstemänfår bryta mot lagarna hur dom vill utan några som helst påföljder trots att deras beslut förstör funktionsnedsattas hela liv och även dom funktionsnedsattas anhörigas livssittuation då dom anhöriga tvingas att ta över samhällets skyldigheter i enlighet med dom instiftade lagarna

Tjänstemännen skyller deras handlande på politikerna och dom riktlinjer som finns i kommunerna men det är faktiskt tjänstemännen som har arbetat fram dom riktlinjer som finns i kommunerna politikernabeslutar enbart vad tjänstemännen föreslår att man skall besluta så det är tjänstemännens ansvar för att det ser ut som det gör i dagens omsorg av dom funktionsnedsatta som inte får leva som alla andra utan en funktionsnedsättning precis som lagarna föreskriver att man har rätt till

Tjänstemännen struntar även i den konvention om mänskliga rättigheter för funktionsnedsatta som gäller i sverige sedan 2009-01-14 och som skall efterlevas enligt socialstyrelsen

 

 

 

%d bloggare gillar detta: