Inga lagliga eller  formella hinder finns för att funktionsnedsatta  skall få sina mänskliga rättigheter

 

Det finns absolut inga som helst lagliga eller andra formella hinder som förhindrar kommunerna och övriga myndigheter att ge dom funktionsnedsatta som behöver hjälpav olika slag på grund av sina funktionsnedsättningar att få den nödvändiga hjälpen för att kunna leva som alla andra medborgare har rätt till

Dom enda hindren som förhindra vårt fulla deltagande i hela samhället är tjänstemännens och politikerkårens personliga  tyckanden och inget annat  och det visar på att dessa människor anser att funktionsnedsatta med hjälpbehov inte har samma människovärdesom dom själva anser sig vara värda

Man struntar hellre i alla lagar och förordningar och konventioner än att ge sina medmänniskor deras lagliga rätt till den fulla samhällsgemenskapen genom detta förfaringsätt så  säger man samtidigt  att ni skall inte tro att ni har något som helst existenberättigande i dagens samhälle

 

%d bloggare gillar detta: