Politikerna vill ha en massarbetslöshet i stället för folk i arbete

 

Politikernatalar vitt och brett om att vi har en massarbetslöshet och att alla som kan skall arbeta  men samtidigt så finns det  tusentals arbetstillfällen  som inte får tillsättas  enbart på grund av politiska skjäl

Det jag tänker på är givetvis alla dom arbetstillfällen sombehövs för att vi som har en funktionsnedsättning skulle få leva det fullvärdiga livet i full samhällsgemenskap bara vi fick den nödvändiga praktiska hjälpen vi har behov av

Man väljer i stället att sätta oss i fullständig social isolering med mycket stora lidanden för den enskilde individen och höga samhällskostnader för både arbetslösa och för oss som inte kan ta ett arbete pågrund av att vi inte får den nödvändiga hjälpen vi har behov av

 

%d bloggare gillar detta: