Riksdagen kommer i dag att rösta för brott mot grundlagen och mänskliga rättigheter

 

I dagens omröstning i riksdagen för en förändring av   diskrimineringslagen så kommer riksdagen att rösta för brott mot grundlagen oc konventionen om mänskliga rättigheter för funktionsnedsatta som sverige har undertecknat och ratificerat och därmed förbundit sig att efterleva

Att riksdagen kommer att rösta för dessa brott är mycket märkligt och visar samtidigt på att sveriges riksdag anser att personer med en funktionsnedsättning inte har rätt till vad grundlagen föreskriver att man som medborgare har rätt till

Omröstningen visar även på att funktionsnedsatta inte har rätt till samhällsgemenskapen och interätt att kunna vara fullt delaktiga i hela samhälllet

Omröstningen kommer också göra det svårare att få våra mänskiga rättigheter tillgodosedda och en anledning till att låsa in oss i våra bostäder får ytterlliggare stöd av sveriges riksdag vilket är mycket märkligt

Jag uppmanar därför samtliga riksdagsledamöter att strunta i partipiskan och enbart rösta efter sin egen övertygelse om allas lika värde och allas lika rätt till hela samhället

%d bloggare gillar detta: