FOLKSTORM MOT DE SOCIALA  FÖRSÄMRINGARNA!  Är du drabbad själv, känner du någon som är  drabbad eller tycker du de försämringar som  pågår nu är vidriga? Hjälp då oss:  *Sjuk och är eller riskerar att bli utförsäkrad?  *FAS 3 eller riskerar att bli  *Arbetslös *Hemlös *Funktionsnedsatt *Sjukpensionär *Fattigpensionär *Ensamstånende förälder  *Barn till dessa utsatta grupper  *Drabbad av detta på ett eller annat sätt *Anhörig till drabbad *Känner med dessa drabbade utan att vara drabbad själv  Läs mera här:  Grupp: facebook.com/groups/1424682331133395/ Gilla sida: facebook.com/folkstormen

Kom då och stöd oss den 17 juni 13:00 avslut  18 juni kl. 13:00
Platser: Stockholm, Riksdagshuset Norrbro, Kontakt: Annkatrin Persson, Sven Aivert, Rolf Nilsson, Therese Rajaniemi, Annica Nilsson. Örebro: Järntorget, Kontakt: Sven-Peter Sörensen Karlstad: Kontakt: Åsa Veganen Svedberg Göteborg, Gustav Adolfs Torg, Kontakt:Dan Tarnvik. Malmö, Rådhuset Stortorget Kontakt: Mauri Liebendörfer Linköping, Stadshuset, kontakt Anna Petersson. Kristianstad:kontaktperson har blivit sjuk. Blir kanske inget om ingen hör av sig. Vilhelmina, Torget, kontakt Mona Elisabet A Nynäshamn, Banantorget, Kontakt: Henrietta Winnertou Borlänge, Liljekvistska parken, Kontakt: Marie-Louise Johansson Västerås, Stadshuset, Kontakt: Maria Verme. Sandviken kontakt: plats kommer senare, Alexander Lemoine

 

Läs mera här

https://www.facebook.com/folkstormen?ref_type=bookmark

 

 

Vi är flera funktionshindrade som inte får vara med på deta evenemang för våra kommuner har bestämt att vi inte får lämna våra bostäder på grund av våra funktionsnedsättningar genom att dom inte bevilljar oss den assistans/ledsagarhjälp vi måste ha för att kunna delta på detta och andra evenemang

 

Kommunernas agerande är ett hot mot yttrandefriheten och demokratin genom sitt agerande men det bryr dom sig inte om

 

%d bloggare gillar detta: