Tack Sveriges kommunpolitiker för det stora sveket

 

Tack kära kommunpolitiker för att ni sviker dom funktionsnedsatta kommuninvånarna och låter dom få leva ett liv i utanförskap och isolering

Ni sviker era funktionsnedsatta kommuninvånare genom att ni tillåter era tjänstemän att bryta mot Sveriges grundlag och LSS samt SoL som samtliga ger oss rätten till ett liv i full samhällsgemenskap och att få leva som alla andra kommuninvånare utan en funktionsnedsättning har rätt till

Hoppas att ni känner er riktigt nöjda när ni tillåter att funktionsnedsatta kommuninvånare får sitta hemma och inte kunna komma ut från sina bostäder och njuta av sommarens alla glädjeämnen

Är det inte dags att ni nu verkligen tar ert ansvar och ser till att alla funktionsnedsatta får sina lagliga rättigheter tillgodosedda fullt ugt och att ni i varje kommun lever upp till konventionen om mänskliga rättigheter för funktionsnedsatta sombåde Sverige och EU har ratificerat och därmed förbundit sig att efterleva fullt ut där även ni ingår

 

%d bloggare gillar detta: