Ingen vill ha mänskliga rättigheter för funktionsnedsatta

 

Inget av dom politiska partierna i sverige vill ha mänskliga rättigheter för funktionsnedsatta det kan inte tolkas på annat säätt eftersomdet inte är något parti som ställer kravet på att konventionen om mänskliga rättigheter för funktionsnedsatta  skall inplementeras i sin helhet i den svenska lagstiftningen

Man vill helt enkelt att funktionsnedsatta skall leva ett sämre liv än den såkallade friska befolkningen har rätt till

Domfunktionsnedsatta skall inte tro att dom skall få leva som alla andra i samhället och få den nödvändiga hjälpen och stöd som behövs för att nå upp till konventionens mål som är att även alla med en funktionsnedsättning skalll få leva ett fullvärdigt liv i full samhällsgemenskap

Är det inte nu dags att vi alla som vill att konventionen skall inplementeras i den svenska lagen i sin  helhet samlas till en landsomfattande manifestation för våra mänskliga rättigheter

Alla somvill vara med i en sådan manifestation både privatpersoner  och organisationer hör av er via kommentarsfältet här medan

 

 

%d bloggare gillar detta: