COM SYN är en ny enhet för hjälpmedel

 

Landstinget har öppnat en ny enhet för tekniska hjälpmedel på telefonvägen i midsommarkransen men någon mera otillgänglig lokal får man ledta efter

För att komma in i huset så skall man passera  tvåå dörrar men när man trycker på dörröppnarna så måste man först backa med permobilen för att komma in och har man passerat den första dörrren så hamna man i en luftssluss och där finns det inghe utrymme att backa med permobilen så man fastnar i denna luftsluss och kommer ingen stans utan hjälp som öppnar dörren man har i ryggen

Även hissarna somman skall åka med upp till plan3 är för små för en permobil med vårdarstyrning

Och entredörren in till själva verksamheten saknar dörröppnare och man skall dra dörren emot sig

Att inrätta en ny verksamhet i sådana otillgängliga lokaler är inte acceptabelt ochh är ett brott mot konventionen om mänskliga rättigheter för funktionshindrade artikel 9 och som sverige är juridiskt bunden att efterleva

 

%d bloggare gillar detta: