GOTT SLUT & GOTT NYTT ÅR

Året som har gott har varit en katastrof för oss funktionshindrade som inte får våra lagliga rättigheter tillgodosedda tack vare myndighetsveriges ovillja att leva upp till konventionen om mänskliga rättigheter för funktionshindrade som gäller sedan 2009-01-14 och sedan dess har massor av felaktiga beslut om våra liv fattats som innebär attt vi inte får vara fullvärdiga medborgare i samhället som konventionen säger attt vi har rätt till
Konventione…n står över våra svenska lagar eftersom sverige har förbundit sig att förändra samtliga lagar-förordningar-sedvänjor som förhindrar funktionshindrades fulla deltagande i samhället på samtliga områden

Vi får nu hoppas att valåret 2014 förändrar förhållandena så att även vi får vara delaktiga i samhällets samtliga områden

Hoppas att ni alla bryter tystnaden och verkligen skriker högt och ljudligt attt nu får det vara nog med lagtrots från myndighetsverige

%d bloggare gillar detta: